Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin küçüklüğünü görmek

Rüyada sevdiğin kişinin küçüklüğünü görmek

Rüyada sevdiğin kişinin küçüklüğünü görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin küçüklüğünü gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin küçüklüğünü görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada bir kişinin küçüklüğünü görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kişiyi küçük görmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına rivayet eder.

Rüyada küçük yavru köpek sevmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada küçük erkek çocuğu sevmek zenginliğe, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük köpek sevmek hatalarını fark edeceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına inanılır.

Rüyada küçük köpek yavrusu sevmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine işaret eder.

Rüyada küçük çocuğu sevmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments