Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin koluna girmek

Rüyada sevdiğin kişinin koluna girmek

Rüyada sevdiğin kişinin koluna girmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin koluna girmek gördüyseniz:

  • İlişkilerde tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin koluna girmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin koluna girmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin koluna girmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin birinin koluna girmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin evine gizlice girmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle denize girmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına tabir olunur.

Rüyada bir adamın koluna girmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş babasının koluna girmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments