Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin insanla öpüştüğünü görmek

Rüyada sevdiğin insanla öpüştüğünü görmek

Rüyada sevdiğin insanla öpüştüğünü görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin insanla öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Arka arkaya birkaç yerden para alabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin insanla göz göze gelmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere işaret eder.

Rüyada sevdiği insanla barıştığını görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına delalettir.

Rüyada sevdiği insanla yakınlaşmak duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına delalettir.

Rüyada sevdiği insanın evini görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği insanla sarılmak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin insanla tartışmak aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanla arabaya binmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanı ve ailesini görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments