Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin erkeğin öldüğünü görmek

Rüyada sevdiğin erkeğin öldüğünü görmek

Rüyada sevdiğin erkeğin öldüğünü görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, yollarını ayıracağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, çalışmalarının beğenileceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin erkeğin öldüğünü gördüyseniz:

  • Herşeyi arkasında, farkına varmadığınız bir noktanın olup, olmadığını iyice incelemelisiniz.

Rüyada sevdiğin erkeğin öldüğünü görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kızın öldüğünü görmek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin birini öldüğünü görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin öldüğünü duymak maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği bir insanın öldüğünü görmek bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin birini öldürmek stres ve sinirden uzak durulacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yeni bir yol çizileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi öldürmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızın öldüğünü görmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, işlerinde kara geçeceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments