Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin annesini görmek

Rüyada sevdiğin annesini görmek

Rüyada sevdiğin annesini görmek rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin annesini gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerle tartışmak gereksiz güç mücadeleleri anlamına gelebilir.

Rüyada sevdiğinin annesinin elini öpmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin anne babasını görmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kızı ve annesini görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin ölmüş annesini görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin annesine sarılmak hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, sorunların teker teker aşılacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin annesini ve babasını görmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına delalettir.

Rüyada sevdiği erkeğin annesini görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin annesiyle konuşmak çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, güven kaybına uğrayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments