Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyle sohbet etmek

Rüyada sevdiği kişiyle sohbet etmek

Rüyada sevdiği kişiyle sohbet etmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, rahat edeceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyle sohbet etmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin şaşırtıcı hareketleri veya umursamazlıkları sizi hayrete düşürebilir.

Rüyada sevdiği kişiyle sohbet etmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle sohbet etmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada ölen kişiyle sohbet etmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinle sohbet etmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişi için ağlamak dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, üzüntülerin sona ereceğine, daha zengin hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle yan yana oturmak herkesin ilgisinin çekileceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişinin ailesiyle tanışmak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi kaybetmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments