Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiden kaçmak

Rüyada sevdiği kişiden kaçmak

Rüyada sevdiği kişiden kaçmak arzularının yerine geleceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, alanında marka bir isim olacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiden kaçmak gördüyseniz:

  • Resmi veya kurumsal sektörle ilgili konularda gözle görülür gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada sevdiği kişiden kaçmak can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, borçlarını ödeyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiden kaçmak eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle kaçmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyle kaçmak planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, insanlar arasında yüceleceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki kişiden kaçmak rahat bir hayat sağlayacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişiden kaçmak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş kişiden kaçmak bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kişilerden kaçmak rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments