Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediği kişiyle evlenmek

Rüyada istediği kişiyle evlenmek

Rüyada istediği kişiyle evlenmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine delalet eder.

Rüyada istediği kişiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Tavırlarınızın doğru veya yanlış olmasını ruh durumunuz etkileyecek.

Rüyada evlenmek istediği kişiyi görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işaret eder.

Rüyada evlenmek istediğin kişiyi görmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada istediğin kişiyle evlenmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada istediği kişiyle evlenmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlenmek istemek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evlenmek istediğin kızı görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, rızkından olacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlendirilmek istediğini görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasıyla evlenmek istemek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, onlara doyasıya sarılacağına, insanların takdirini kazanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments