Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiden çocuğu olduğunu görmek

Rüyada sevdiği kişiden çocuğu olduğunu görmek

Rüyada sevdiği kişiden çocuğu olduğunu görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiden çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada sevdiği kişiden çocuğu olduğunu görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin çocuğunu görmek iyi geçiminin devam edeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada bir kişinin çocuğu olduğunu görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin çocuğun elini tutmak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, başına türlü işler geleceğine işarettir.

Rüyada başka birinin çocuğunu sevmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu sevmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin çocuğunu görmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, hayatının da düzene gireceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğunu sevmek işlerinde bereket olacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments