Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği insanı öldürmek

Rüyada sevdiği insanı öldürmek

Rüyada sevdiği insanı öldürmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, suçlamalardan aklanılacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanı öldürmek gördüyseniz:

  • Size yöneltilen her eleştiriyi yıkıcı olarak algılamayın.

Rüyada sevdiğin insanın öldüğünü görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada sevdiği insanı öldürmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin bir insanın öldüğünü görmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin insanın öldüğünü duymak adını işiyle duyuracağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin insanı öldürmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği bir insanın öldüğünü görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin insanın yüzünü görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği insan tarafından öpülmek çocuklar gibi mutlu olacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments