Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği insanı ağlarken görmek

Rüyada sevdiği insanı ağlarken görmek

Rüyada sevdiği insanı ağlarken görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanı ağlarken gördüyseniz:

  • Verdiğinizden daha azına razı olmanızı gerektiren iş, plan, ilişki ya da başka durumlardan uzak durmalısınız.

Rüyada sevdiğin insanı ağlarken görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanı ağlarken görmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş insanı ağlarken görmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş insanı ağlayarak görmek sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada bir insanı ağlarken görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen insanı ağlarken görmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına inanılır.

Rüyada ağlayan bir insan görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, de elinin bollaşacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine alamet eder.

Rüyada ölü insanı ağlarken görmek depresyona gireceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments