Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş insanı ağlarken görmek

Rüyada ölmüş insanı ağlarken görmek

Rüyada ölmüş insanı ağlarken görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, makamının ve ününün artacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş insanı ağlarken gördüyseniz:

  • Yeni aşklar da söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğin insanı ağlarken görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ağlayan bir insan görmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir insanı ağlarken görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalettir.

Rüyada ölü insanı ağlarken görmek güven kaybına uğrayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına delalettir.

Rüyada sevdiği insanı ağlarken görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayan insanları görmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada ölen insanı ağlarken görmek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağlayan insanlar görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, hayatın yoluna gireceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments