Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katiller görmek

Rüyada katiller görmek

Rüyada katiller görmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, köşeye sıkıştıracağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, yani babasına benzeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada katiller gördüyseniz:

  • İşaretler bazı konularda yanlış yapabileceğinizi ya da yanlış yaptığınızı gösteriyor.

Rüyada katillerden kaçmak huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına tabir olunur.

Rüyada katilden saklanmak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada katilini görmek deniz aşırı işler yapılacağına, bazen fakirlik görüleceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine yorulur.

Rüyada katilden korkmak güzel bir hayat geçireceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kardeş katili olmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada katilden kaçtığını görmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada katili yakalamak hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir katili öldürmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments