Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlıya şerbet dökmek

Rüyada tatlıya şerbet dökmek

Rüyada tatlıya şerbet dökmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tatlıya şerbet dökmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlardan ya da sevgilinizden uzakta kalmak şu anda sizi büyük ölçüde etkileyebilir.

Rüyada tatlıya şerbet dökmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada şerbet dökmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı şerbet görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, dertlerinin biteceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada tatlı şerbeti yemek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına işaret eder.

Rüyada çok şerbetli tatlı yemek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatlı şerbet içmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol şerbetli tatlı görmek koltuğunun da yükseleceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tatlı şerbeti kaynatmak iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments