Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sepetle uçmak

Rüyada sepetle uçmak

Rüyada sepetle uçmak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına rivayet eder.

Rüyada sepetle uçmak gördüyseniz:

  • Rekabet ten uzak durun.

Rüyada sepetle uçmak elinden geliyorsa ona borç vereceğine, sevinçli haberler alınacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sepette beyaz yumurta görmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına tabir olunur.

Rüyada alışveriş sepeti görmek sabit geliri olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, saygı göreceğine delalet eder.

Rüyada balık sepeti görmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sepet içinde yumurta görmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada sepet dolusu zeytin görmek kıtlığın meydana geleceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına rivayet eder.

Rüyada bebek sepeti görmek bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sepette çiçek görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments