Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı sepet görmek

Rüyada sarı sepet görmek

Rüyada sarı sepet görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine işaret eder.

Rüyada sarı sepet gördüyseniz:

  • Size yapılan bir teklifi düşündükten sonra belki kararsızlığınız nedeni ile reddetmeniz olasıdır.

Rüyada sarı sepet görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına işarettir.

Rüyada pembe sepet görmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, işlerinin istediği gibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sepet ekmek görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına işaret eder.

Rüyada sepette beyaz gül görmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada sepet içinde meyve görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada sepet içinde çiçek görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada sepet dolusu gül görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, kredi çekileceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalettir.

Rüyada sepet dolusu meyve görmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments