Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada semah oynamak

Rüyada semah oynamak

Rüyada semah oynamak rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada semah oynamak gördüyseniz:

  • Yaratıcı planlar yapabilir, yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz veya çok mutlu olmanıza yardım edebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada semah oynamak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada semah dönen görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, zor durumlara düşeceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine alamet eder.

Rüyada semah dönenleri görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada semah çekenleri görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine delalettir.

Rüyada semah döndüğünü görmek büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada semah yaptığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulur.

Rüyada semah yapanları görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kedilerle oynamak sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments