Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker tozu görmek

Rüyada şeker tozu görmek

Rüyada şeker tozu görmek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeker tozu gördüyseniz:

  • Farkına vardığınız zaman çok geç olmaması için, şu an gereken araştırmaları yapmanızda veya olaylara detaycı yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada toz şeker toplamak şansının da açık olacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, mutluluk ve başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toz şeker aldığını görmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına alamet eder.

Rüyada toz şekeri görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, zor günlerin geride kalacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toz şekerin yere döküldüğünü görmek hasta olanın da iyileşeceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada toz şeker ve küp şeker görmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına işaret eder.

Rüyada toz şeker yediğini görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına işarettir.

Rüyada toz şeker satın almak çok büyük çaba sarf edeceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kase toz şeker görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments