Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehzade olduğunu görmek

Rüyada şehzade olduğunu görmek

Rüyada şehzade olduğunu görmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, sevinç dolu haberler alacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına alamet eder.

Rüyada şehzade olduğunu gördüyseniz:

  • İş yükünüzü hafifletmenin yollarını aramaya başlayabilirsiniz.

Rüyada şehzade olduğunu görmek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada şehzade görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada padişah ve şehzade görmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments