Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehzade görmek

Rüyada şehzade görmek

Rüyada şehzade görmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına delalet eder.

Rüyada şehzade gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen veya ilgi bekleyen kişiler olabilir.

Rüyada padişah ve şehzade görmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, işindeki verimin artacağına rivayet eder.

Rüyada şehzade olduğunu görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada şehzade görmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments