Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıyı atmak

Rüyada ayakkabıyı atmak

Rüyada ayakkabıyı atmak sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabıyı atmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili haberlere tam olarak doğrulanana kadar inanmamalısınız.

Rüyada ayakkabıyı ateşe atmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski ayakkabıyı çöpe atmak aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine delalettir.

Rüyada ayakkabı atmak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı çöpe atmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, yanlışlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı denize atmak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada eski ayakkabıyı atmak sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada denize ayakkabı atmak kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada ayakkabıyı atmak kazancın helal şekilde artırılacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments