Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sedye taşımak

Rüyada sedye taşımak

Rüyada sedye taşımak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sedye taşımak gördüyseniz:

  • Hadiseyi zorlamamak yararınıza olabilir.

Rüyada sedye taşımak çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada sedyeden düşmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sedyede olmak başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını sedyede görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada hasta sedyesi görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada sedyede birini görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, bir sıkıntıya girmeye, üzeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sedye görmek el açmayacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada ölüyü sedyede görmek karalar bağlayacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments