Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sedyede birini görmek

Rüyada sedyede birini görmek

Rüyada sedyede birini görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kendini her konuda geliştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sedyede birini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkilenebilir onların sizi yönlendirmesine izin verebilirsiniz.

Rüyada ölüyü sedyede görmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, sevinileceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada hasta sedyesi görmek rızkın artacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına delalettir.

Rüyada sedye görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sedye taşımak büyük bir zenginlik elde edileceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada sedyeden düşmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada annesini sedyede görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş sedye görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine alamet eder.

Rüyada birini sedyede görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, yanlış işler yapacağına, borçlarını bitireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments