Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sayılı para görmek

Rüyada sayılı para görmek

Rüyada sayılı para görmek makama ve rızka sahip olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, şifa ve ilaç bulacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına delalet eder.

Rüyada sayılı para gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz sıkıntıya girmeniz mümkün.

Rüyada sayılı para görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine yorulur.

Rüyada sayılı gün görmek kötü kişilerle karşılaşacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada metal bozuk para görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına delalettir.

Rüyada mendil içinde para görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine alamet eder.

Rüyada yetime para vermek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına yorulur.

Rüyada birinden fazla para almak tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah para çantası görmek kişinin fena halde yanılacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babadan para istemek rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments