Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sayfaları açık kuran görmek

Rüyada sayfaları açık kuran görmek

Rüyada sayfaları açık kuran görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, zengin bir hayat süreceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, birikmiş parasının olacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sayfaları açık kuran gördüyseniz:

  • İyi düşünün iyi olsun.

Rüyada sayfaları açık kuran görmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kuranın ilk sayfasını okumak ticarette yol katedeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına inanılır.

Rüyada kuran sayfalarının dağıldığını görmek manevi olarak çok yıpranılacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurandan sayfa görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, yeni malların alınacağına delalet eder.

Rüyada kuranı kerim sayfası görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, işlerin yolundan çıkacağına alamet eder.

Rüyada kuranı kerimin sayfalarını görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuran sayfalarını topladığını görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, iyi geçineceğine inanılır.

Rüyada kuran sayfaları görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments