Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük meydan görmek

Rüyada büyük meydan görmek

Rüyada büyük meydan görmek işine dört elle sarılacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük meydan gördüyseniz:

  • Size farklı olanaklar sunabilecek yeni şeylere odaklanın.

Rüyada büyük meydan görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına inanılır.

Rüyada mahşer meydanını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine rivayet eder.

Rüyada arasat meydanını görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada meydan görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada geniş meydan görmek mal sahibi olacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kalabalık meydan görmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yaşamın kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada taksim meydanını görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, karşılıksız bırakmayacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada meydan okumak böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, adını herkese duyuracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments