Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada satış yaptığını görmek

Rüyada satış yaptığını görmek

Rüyada satış yaptığını görmek şansın ve bahtının da açılacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada satış yaptığını gördüyseniz:

  • Kişisel seçimleriniz nedeniyle bazı konuşmalar yapmanız gerekebilir veya farklı kişilerle iletişim kurabilirsiniz.

Rüyada çok satış yapmak özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bakkalda satış yapmak çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dükkanda satış yapmak hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada satış yaptığını görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, ikinci bir şans vereceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına alamet eder.

Rüyada satış yapmak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına inanılır.

Rüyada pazarda satış yapmak çok mutlu bir hayata sahip olacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada işyerinde satış yapmak bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments