Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada satış yapmak

Rüyada satış yapmak

Rüyada satış yapmak geleceği için faydalı adımlar atacağına, üzüntülerin sona ereceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, hedeflerini tutturacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına tabir olunur.

Rüyada satış yapmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.

Rüyada dükkanda satış yapmak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok satış yapmak beklediği haberin gelmeyeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada pazarda satış yapmak üst düzey çalışmalara imza atılacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada işyerinde satış yapmak borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, rütbe alacağına tabir olunur.

Rüyada bakkalda satış yapmak işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına yorulur.

Rüyada satış yapmak her gün daha fazla dolacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, sevilen birinin geleceğine inanılır.

Rüyada satış yaptığını görmek çok büyük borçlar alacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalet eder.

Rüyada tatlı yapmak yemek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments