Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarma sarmayı görmek

Rüyada sarma sarmayı görmek

Rüyada sarma sarmayı görmek istediği herşeye sahip olacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına işaret eder.

Rüyada sarma sarmayı gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir.

Rüyada birinin sarma sardığını görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına delalet eder.

Rüyada zeytin yağlı sarma görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ sarma yemek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarmaş dolaş olmak çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada yeşil yaprak sarması yemek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada lahana sarma yemek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarmaş dolaş gezmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına rivayet eder.

Rüyada lahana sarması görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments