Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı patates görmek

Rüyada sarı patates görmek

Rüyada sarı patates görmek uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, iyi bir patron olacağına, başarılarının devam edeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı patates gördüyseniz:

  • Ani kararlar alabilirsiniz.

Rüyada sarı patates görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sulu patates yemek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sulu patates görmek huzura kavuşacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine işarettir.

Rüyada bir kamyon patates görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, eğer işsizse iş bulacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına delalettir.

Rüyada köfte patates görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada patates dilimlemek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına işaret eder.

Rüyada patates hasat etmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağda patates kızartmak kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments