Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı motorsiklet görmek

Rüyada sarı motorsiklet görmek

Rüyada sarı motorsiklet görmek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına delalettir.

Rüyada sarı motorsiklet gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ısrarcı olmanın faydası olmayacağa benziyor.

Rüyada sarı motor görmek Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sarı motora binmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına inanılır.

Rüyada sarı motorsiklet görmek daha kararlı bir kişi olunacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına delalettir.

Rüyada siyah motor görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada motor caldırmak girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına işarettir.

Rüyada büyük motor görmek büyük atılımların yapılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına işaret eder.

Rüyada motor tamircisi görmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına yorulur.

Rüyada motor kazası görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments