Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı karınca görmek

Rüyada sarı karınca görmek

Rüyada sarı karınca görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı karınca gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek nitelikte davetler, öneriler veya teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada büyük sarı karınca görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı karınca görmek kısmetlerin azalacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı karınca öldürmek seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatakta karınca sürüsü görmek başarı ve zafer kazanacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudundan karınca çıktığını görmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına rivayet eder.

Rüyada üzerinde karınca yürüdüğünü görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karınca ve yılan görmek işlerin aksayacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada karıncanın konuştuğunu görmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments