Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karınca ve yılan görmek

Rüyada karınca ve yılan görmek

Rüyada karınca ve yılan görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karınca ve yılan gördüyseniz:

  • Size sunulanları yararınıza kullanmalısınız.

Rüyada yılan ve karınca görmek yenileceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına işaret eder.

Rüyada karınca ve yılan görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada karınca ve karınca yumurtası görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine, hayatına bakacağına delalet eder.

Rüyada yatakda karınca görmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına delalet eder.

Rüyada çok fazla karınca görmek zorlukları teker teker aşacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına inanılır.

Rüyada suda karınca görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına rivayet eder.

Rüyada evde karınca sürüsü görmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalet eder.

Rüyada karıncayla konuşmak bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments