Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı çamur görmek

Rüyada sarı çamur görmek

Rüyada sarı çamur görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, memur ise terfi edeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, maddi yükünün artacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı çamur gördüyseniz:

  • Belli bir teklif ya da önerinin değerlendirmesini yaparken gerçekçi olmanızda fayda var.

Rüyada sarı çamurlu su görmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı çamur görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini çamurun içinde görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, ferah bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kızıl çamur görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, parasının her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çamur görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet eder.

Rüyada yağmurlu çamurlu yolda yürümek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada çamura batıp çıktığını görmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına inanılır.

Rüyada çamur yol görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments