Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini çamurun içinde görmek

Rüyada kendini çamurun içinde görmek

Rüyada kendini çamurun içinde görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, yokluk çekeceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada kendini çamurun içinde gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar dışa dönük olmayabilir.

Rüyada çamurun içinden bozuk para toplamak şansının bir türlü dönmeyeceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine delalettir.

Rüyada çamurun içinde bozuk para görmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına yorulur.

Rüyada çamurun içinden çıkmak sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını çamur içinde görmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada çamur içinde balık görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamurun içinden geçmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurun içinde görmek istemediği halde borçlanacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamurun içinden altın toplamak insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments