Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı bulgur görmek

Rüyada sarı bulgur görmek

Rüyada sarı bulgur görmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, geçim derdi çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı bulgur gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir meselede kararsız kalmanız da olasıdır.

Rüyada sarı bulgur görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, işinden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulgur pilavı ve tavuk yemek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına inanılır.

Rüyada güvelenmiş bulgur görmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, kadim dostlar edineceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulgur pilavı istemek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulgur tarlası görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, amacına nail olacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulgur dağıtmak düşlediği evliliğin gecikeceğine, rızkın çoğalacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada bulgur ıslatmak şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına işarettir.

Rüyada bulgur almak çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, çeşitleneceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments