Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabını çaldırmak

Rüyada ayakkabını çaldırmak

Rüyada ayakkabını çaldırmak rahatsızlık vereceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, hak yolunu tutacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, gelirinin daimi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabını çaldırmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızı uzun bir süredir ihmal ediyorsunuz.

Rüyada ayakkabıyı çaldırmak hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada erkek ayakkabısı çalmak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına yorulur.

Rüyada ayakkabının tekini çaldırmak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine alamet eder.

Rüyada topuklu ayakkabı çalmak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada camide ayakkabı çalmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına yorulur.

Rüyada camide ayakkabı çaldırmak sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş bulacağına delalettir.

Rüyada mavi ayakkabı çalmak sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada başkasının ayakkabısını çalmak rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments