Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şantaj edilmek

Rüyada şantaj edilmek

Rüyada şantaj edilmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, düzenli bir işe girileceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada şantaj edilmek gördüyseniz:

  • Maddi konuları öncelik listenizin ön sıralarına yerleştirmelisiniz.

Rüyada şantaj edilmek dileklerin kabul olacağına, sevdiği birini kırmaya, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına rivayet eder.

Rüyada şantaja uğramak mutluluğa ve neşeye, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada şantaj yapıldığını görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada ölü eti yediğini görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada etli dolma görmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada zorla domuz eti yemek zor zamanlar yaşanacağına, rahat erileceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada ölüme mahkum edilmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü insan eti yiyenleri görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments