Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabılarını unutmak

Rüyada ayakkabılarını unutmak

Rüyada ayakkabılarını unutmak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine işarettir.

Rüyada ayakkabılarını unutmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Rüyada ayakkabıyı bir yerde unutmak düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, kurulu düzeninin olacağına, kişinin rahat nefes alacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabıyı evde unutmak kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine işarettir.

Rüyada ayakkabıları unutmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı giymeyi unutmak çok büyük üzüntü yaşayacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada ayakkabı unutmak işlerin açılacağına, kötü haberler alınacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına işarettir.

Rüyada ayakkabısını unutmak ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine işarettir.

Rüyada ayakkabılarını unutmak ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, güzel haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabı almayı unutmak gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments