Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandalye vermek

Rüyada sandalye vermek

Rüyada sandalye vermek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, hedeflere ulaşılacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada sandalye vermek gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamanız durumunda evinizi ilgilendiren problemler söz konusu olabilir.

Rüyada birçok sandalye görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalet eder.

Rüyada boş tekerlekli sandalye görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, bir daha kopmayacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski tahta sandalye görmek canla başla çalışacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekerlekli sandalye oturmak elinin darda kalmayacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada plastik sandalye görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına delalettir.

Rüyada beyaz plastik sandalye görmek sebep olacağına, bolluk ve bereket göreceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada sandalye oturmak güzel günlerine gölge düşeceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada sağlam birini tekerlekli sandalyede görmek fakir fukaraya yardım edeceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments