Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandalla kaçmak

Rüyada sandalla kaçmak

Rüyada sandalla kaçmak güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sandalla kaçmak gördüyseniz:

  • Tavrınız sert oluyor bence biraz yumuşatın.

Rüyada sandalla kaçmak yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya tabir olunur.

Rüyada sandalla dolaşmak keyif ve neşe içinde yaşayacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sandal binmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine alamet eder.

Rüyada sandalda gezmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada sandalın battığını görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine inanılır.

Rüyada sandalla gezinmek kafasına göre birini bulacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına rivayet eder.

Rüyada gölde sandalla gezmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına yorulur.

Rüyada küçük sandal görmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments