Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandalla dolaşmak

Rüyada sandalla dolaşmak

Rüyada sandalla dolaşmak günahlarının affedileceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada sandalla dolaşmak gördüyseniz:

  • Rekabet içeren ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada sandalla dolaşmak atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, başarılarının devam edeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine inanılır.

Rüyada sandal küreği görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine rivayet eder.

Rüyada gece sandala binmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada sandalla nehirde gezmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sandaldan denize düşmek önemli kararlar alınacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına işarettir.

Rüyada denizi sandalla geçmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada batmış sandal görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini sandalda görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments