Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şam tatlı yemek

Rüyada şam tatlı yemek

Rüyada şam tatlı yemek tutumlu bir yaşam süreceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, güllük gülistanlık olacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada şam tatlı yemek gördüyseniz:

  • Konular her neyse, hiç beklenilmedik bir şekilde hız kazanabilir veya ilerleme sağlayabilir.

Rüyada tatlı kek yemek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine inanılır.

Rüyada tatlı portakal yemek hatadan dolayı zarar edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına delalet eder.

Rüyada çok fazla tatlı yemek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada babayla tatlı yemek kişinin daha çok kazanacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinden tatlı yemek sahip olduklarının da çoğalacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine delalettir.

Rüyada tatlılar yemek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada kayısı tatlısı yemek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına alamet eder.

Rüyada tatlı su balığı yemek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments