Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabılarımı kaybetmek

Rüyada ayakkabılarımı kaybetmek

Rüyada ayakkabılarımı kaybetmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada ayakkabılarımı kaybetmek gördüyseniz:

  • Biraz gayretle bunu yenip, alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi bile sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Rüyada bir çift ayakkabı kaybetmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uzun bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kendi ayakkabını kaybetmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ ayakkabı kaybetmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada gelin ayakkabısını kaybetmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sorunların artacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabının eşini kaybetmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada topuklu ayakkabı kaybetmek çok mutlu edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabını tekini kaybetmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada ayakkabı kaybedip tekrar bulmak birçok kişinin yardımına koşulacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments