Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi ayakkabını kaybetmek

Rüyada kendi ayakkabını kaybetmek

Rüyada kendi ayakkabını kaybetmek dedikodu edeceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi ayakkabını kaybetmek gördüyseniz:

  • Fazla bonkör olmanız size bazı açılardan kaybettirebilir.

Rüyada ayakkabı kaybedip sonra bulmak gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada ayakkabı kaybetmek ve sonra bulmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, refaha erileceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine işarettir.

Rüyada tek ayakkabı kaybetmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi ayakkabı kaybetmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, galibiyet kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabın kaybetmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, onların önüne geçeceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine işarettir.

Rüyada çanta ve ayakkabı kaybetmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, iyi bir kariyer edineceğine delalettir.

Rüyada suda ayakkabı kaybetmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, canla başla çalışacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına işarettir.

Rüyada ayakkabının kaybetmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments