Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salonu görmek

Rüyada salonu görmek

Rüyada salonu görmek onlar tarafından yüceltileceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, planların aksayacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, kulluk derecesinin artmasına tabir olunur.

Rüyada salonu gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızın üzerinden geçmeli, sahip olduklarınızı korumak için gerekeni yapmalısınız.

Rüyada salon çiçeği görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğün salonu bakmak herkesin takdirinin toplanacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına alamet eder.

Rüyada güzellik salonu görmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, karlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada salon düğünü görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, rahmete vesile olacak gelişmelere delalettir.

Rüyada berber salonu görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına delalettir.

Rüyada evin salonunu görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada boş salon görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, bereketinin artacağına işarettir.

Rüyada sinema salonu görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments