Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salon çiçeği görmek

Rüyada salon çiçeği görmek

Rüyada salon çiçeği görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, ev içinde mutluluğun artacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, inancından ödün vereceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet eder.

Rüyada salon çiçeği gördüyseniz:

  • Biraz daha özgür davranmaya çalışmalısınız.

Rüyada salon çiçeği görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada salon çiçekleri görmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada salon düğünü görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada düğün salonu bakmak sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş salon görmek ilişkiye huzurun geleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, büyük zorluklar geçireceğine alamet eder.

Rüyada boş salon görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada beyaz salon görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuaför salonu açmak bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments