Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salkım küpe görmek

Rüyada salkım küpe görmek

Rüyada salkım küpe görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, sağlığının geri geleceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, elin bollaşacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, parasız kalmaya rivayet etmektedir.

Rüyada salkım küpe gördüyseniz:

  • Belki ani verilmiş bazı kararlar sonuç olarak lehinize dönebilir.

Rüyada salkımlı küpe görmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada salkım küpe görmek iş hayatında başarılı olmaya, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara üzüm salkımı görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah salkım üzüm görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine delalettir.

Rüyada hurma salkımı görmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada bir salkım üzüm görmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına alamet eder.

Rüyada salkım üzüm yemek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, fakirlikten kurtulacağına, işinde uzmanlaşacağına alamet eder.

Rüyada üzüm salkımından üzüm yemek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments