Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini salıncakta sallanırken görmek

Rüyada kendini salıncakta sallanırken görmek

Rüyada kendini salıncakta sallanırken görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini salıncakta sallanırken gördüyseniz:

  • Belli konularda harekete geçmek çok cazip gibi görünse de, araştırmalarınızı yapmadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada salıncakta sallandığını görmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada salıncakta sallanırken görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına delalettir.

Rüyada başka birinin salıncakta sallandığını görmek para biriktirebileceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine işarettir.

Rüyada gelinlikle salıncakta sallanmak hayırlı günlerin geleceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde salıncakta sallanmak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, hayatının bir anda renkleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada salıncakda sallanmak sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, işinin aksayacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekte salıncakta sallanmak sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, çevresinin genişleyeceğine işarettir.

Rüyada salıncakta hızlı sallanmak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine, kudretinin yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments