Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saldırıya uğradığını görmek

Rüyada saldırıya uğradığını görmek

Rüyada saldırıya uğradığını görmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, helal kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada saldırıya uğradığını gördüyseniz:

  • İş yaşamınız, aşk hayatınız ya da evinizle ilgili konu ya da şartlar hakkında bazı pazarlıklar veya uzlaşılması gereken noktalar söz konusu olabilir.

Rüyada bir hayvanın saldırısına uğramak arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada cin saldırısına uğramak sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına rivayet eder.

Rüyada fare saldırısına uğramak ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına işaret eder.

Rüyada ateşli saldırıya uğramak zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından saldırıya uğramak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulur.

Rüyada yılanların saldırısına uğramak inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, çok eğleneceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada köpekler tarafından saldırıya uğramak manevi anlamda da huzur içinde olacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına yorulmaktadır.

Rüyada sivrisinek saldırısına uğramak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments